top of page
Robbin pasfoto 2021.jpg

Designer

Robbin de Vries

Ontwerpen is meer dan een idee uitwerken. Ontwerpen is voor ons problemen oplossen en vooruit denken. Iets functioneels bedenken kan iedereen maar een oplossing in een goed en strak design is wat anders. Dat geldt zowel voor producten als voor een compleet interieur.

Daarom vinden wij het belangrijk dat een goed ontwerp praktisch, werkbaar en oogstrelend is. Producten moeten functioneren en iets uitstralen, interieurs moeten kloppen in balans zijn, afgestemd en werkbaar.

Onze visie over design is waar het allemaal om begonnen is. Gebruik design om praktische objecten beter te laten ogen. Het gaat om de creativiteit en voorbereiding die in het ontwerp wordt gelegd. We doen research naar de doelgroep die gebruik gaat maken van het product of interieur. Op deze manier weten we wat de behoeftes en wensen zijn. Vervolgens maken we een materiaal keuze waar we mee gaan werken. Dit is van belang voor het ontwerp in verband met de uitvoering. Dan pas komt het moment om het ontwerp te gaan uitwerken in een fotorealistisch tekenprogramma. Alleen op deze manier kan je volgens ons tot een goed resultaat komen.

Bij studio Robbin gaan we samen met u aan de slag. Het wordt uw product of uw interieur, daarom is het belangrijk dat u er bij betrokken wordt, met als doel een top eindresultaat.

IMG_0682_edited.png
bottom of page